domingo, 29 de mayo de 2016

16 de Juny, festa "FEU Fest"

Després d'un any de lluita, per a celebrar el final dels exàmens i acomiadar el curs amb magnificència, pensem que és més que merescut un descans i hem organitzat el nostre primer “FEU Fest”. Lluita sí, festa també!

En aquest esdeveniment volem crear un espai on les estudiants i qualsevol persona que vulga puga gaudir de l'inici de l'estiu i trobar-se amb fantàstics grups del panorama musical actual, en un ambient relaxat, reivindicatiu i molt important, lliure de masclisme, racisme, xenofòbia, homofòbia, transfobia i, en definitiva, qualsevol comportament discriminatori o insolidari.

Serà el dia 16 de juny en la Sala Marea Rock del port d'Alacant, on us esperem a totes a partir de les 22:00. El preu de l'entrada és de 4€*, inclou una consumició. Podeu contactar amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials per a comprar-les o bé en la sala Marea Rock d'Alacant. 

Molta sort amb els exàmens! Allí ens veiem!

*Aforament limitat. Venda d'entrades fins a final d'existències No us quedeu sense una!





Después de un año de lucha, para celebrar el final de los exámenes y despedir el curso por todo lo alto, pensamos que es más que merecido un descanso y hemos organizado nuestro primer “FEU Fest”. ¡Lucha sí, fiesta también!

En este evento queremos crear un espacio donde las estudiantes y cualquier persona que quiera pueda disfrutar del inicio del verano y encontrarse con fantásticos grupos del panorama musical actual, en un ambiente relajado, reivindicativo y muy importante, libre de machismo, racismo, xenofobia, homofobia, transfobia y, en definitiva, cualquier comportamiento discriminatorio o insolidario.

Será el día 16 de junio en la Sala Marea Rock del puerto de Alicante, donde os esperamos a todas a partir de las 22:00. El precio de la entrada es de 4 €*, incluyendo una consumición. Podéis contactar con nosotras a través de nuestras redes sociales para comprarlas o bien en la sala Marea Rock de Alicante.

¡Mucha suerte con los exámenes! ¡Allí nos vemos!

*Aforo limitado. Venta de entradas hasta final de existencias ¡No os quedéis sin una!