martes, 26 de abril de 2016

I Jornades Internacionalistes pel Poble Palestí a la Universitat d'Alacant

Dia a dia comprovem com l'espiral individualista i mancada de tot sentiment col·lectiu a la que ens aboca aquest sistema capitalista no és aliena al camp universitari.
Creem fermament que precisament aquest espai, l'espai universitari, ha d'esdevenir l'espai per excel·lència de crítica, confrontació política, resistència i lluita diària front totes les opressions amb les quals aquest sistema s'alimenta.
És per això que animem a tota la comunitat educativa a prendre part mésenllà del nostre propi benefici més immediat, acadèmic o curricular i solidaritzar-se amb lluites, que no obstant encontrar-se territorialment allunyades, comparteixen un mateix enemic comú. I com no, creem important homenatjar i remarcar la importància de la lluita internacionalista com l'única garantia de la pau i dignitat dels pobles.
Per tot açò, és per a nosaltres una alegria presentar-vos les "I Jornades Internacionalistes pel Poble Palestí" que es portaran a terme els dies 2 i 3 de Maig a la Facultat de Filosofia i Lletres i que comptaran amb la col·laboració dels col·lectius Brigades Internacionals Unadikum País Valencià i BDS País Valencià i de l'analista politic palestí Fayez Khalaf i del nostre company Adam Abbou.

                                                 
                            ___________________________________________________

Día a día comprobamos como la espiral individualista y carente de todo sentimiento colectivo a la que nos aboca este sistema capitalista no es ajena al ámbito universitario.
Creemos firmemente que precisamente este espacio, el espacio universitario, tiene que acontecer el espacio por excelencia de crítica, confrontación política, resistencia y lucha diaria frente todas las opresiones delas que este sistema se alimenta.
Es por ello que animamos a toda la comunidad educativa a tomar parte más allá de nuestro propio beneficio más inmediato, académico o curricular y solidarizarse con luchas, que no obstante encontrarse territorialmente alejadas, comparten un mismo enemigo común. Y como no, creemos importante homenajear y remarcar la importancia de la lucha internacionalista como la única garantía de una paz y dignidad duradera entre los pueblos.
Por todo esto, es para nosotras una alegría presentaros las "I Jornadas Internacionalistas por el Pueblo Palestino" que se llevarán a cabo los días 2 y 3 de Mayo en la Facultad de Filosofía y Letras y que contarán con la colaboración y presencia de de los colectivos Brigades Internacionals Unadikum País Valencià y BDS País Valencià y del analista político Fayez Khalaf y de nuestro compañero Adam Abbou.